L'adoro, és tan deliciosa, queda bé amb tot o això m'ho sembla a mi.
Lasanya d'albergínia amb vegetals i formatge proteic
Ingredients:
- 1 albergínia
- 1/2 carabassó gran
- 1 pastanaga gran
- pebrot vermell rostit
- formatge proteic
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- herbes provençals
- sal rosa de l'Himàlaia
Procés:
- Rentem bé l'albergínia i les verdures i les tallem en làmines fines amb l'ajuda d'una mandolina.
- Preescalfem el forn a 200 graus.
- En un bol barregem bé l'oli amb la sal rosa i les herbes provençals.
- En una safata apta per al forn anem muntant la nostra lasanya vegetal.
- Capa d'albergínia i pintem amb un pinzell amb l'oli.
- Capa de carabassó i pintem amb un pinzell amb l'oli.
- Capa de pastanaga i pintem amb un pinzell amb l'oli.
- Capa de pebrots rostits.
- Capa de formatge proteic.
- Repetim capes fins a acabar amb les verdures.
- Tapem la safata amb paper d'enfornar o paper d'alumini i la portem al forn durant 25-30min a 180 graus.
- A punt! Ja tenim la nostra lasanya d'albergínia amb vegetals i formatge proteic.
Aclariments / Substitucions:
- Pots fer aquesta mateixa recepta sense el formatge.
- Pots fer aquesta mateixa recepta afegint altres verdures.
- Compte amb la mandolina, fer servir sempre la protecció o us podeu tallar.
Que acabeu de passar un feliç dimecres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada