Lasanya d'albergínia amb vegetals i formatge proteic

Nois i noies tercer dia de la setmana de l'albergínia.
L'adoro, és tan deliciosa, queda bé amb tot o això m'ho sembla a mi.





Lasanya d'albergínia amb vegetals i formatge proteic


Ingredients:

  • 1 albergínia
  • 1/2 carabassó gran
  • 1 pastanaga gran
  • pebrot vermell rostit
  • formatge proteic
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • herbes provençals
  • sal rosa de l'Himàlaia



Procés:

  1. Rentem bé l'albergínia i les verdures i les tallem en làmines fines amb l'ajuda d'una mandolina.
  2. Preescalfem el forn a 200 graus.
  3. En un bol barregem bé l'oli amb la sal rosa i les herbes provençals.
  4. En una safata apta per al forn anem muntant la nostra lasanya vegetal.
  5. Capa d'albergínia i pintem amb un pinzell amb l'oli.
  6. Capa de carabassó i pintem amb un pinzell amb l'oli.
  7. Capa de pastanaga i pintem amb un pinzell amb l'oli.
  8. Capa de pebrots rostits.
  9. Capa de formatge proteic.
  10. Repetim capes fins a acabar amb les verdures.
  11. Tapem la safata amb paper d'enfornar o paper d'alumini i la portem al forn durant 25-30min a 180 graus.
  12. A punt! Ja tenim la nostra lasanya d'albergínia amb vegetals i formatge proteic.




Aclariments / Substitucions:

  • Pots fer aquesta mateixa recepta sense el formatge.
  • Pots fer aquesta mateixa recepta afegint altres verdures.
  • Compte amb la mandolina, fer servir sempre la protecció o us podeu tallar.




Que acabeu de passar un feliç dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada