Bastonets d'albergínia amb formatge proteic al forn.
Ingredients:
- 1 albergínia
- 4 torrades de pa wasa
- formatge proteic
- 1 ou
- sal rosa de l'Himàlaia
- pebre (opcional)
Procediment:
- Rentem l'albergínia i la tallem en bastonets.
- La salpebrem i la deixem reposar 15 min.
- Passats els 15 min escalfem el forn a 180 graus.
- Piquem el pa wasa fins a obtenir una farina d'avena.
- Piquem el formatge proteic.
- Barregem el pa amb el formatge en un plat.
- En un altre plat batem l'ou.
- Preparem un paper d'enfornar sobre la reixeta del forn.
- Procedim a passar per ou i després per la barreja de pa i formatge els bastonets d'albergínia i els col·loquem sobre el paper.
- Posem al forn a 180 graus durant 10-15 min.
- Llest! Ja tenim els nostres bastonets d'albergínia amb formatge proteic al forn.
Aclariments / Substitucions:
- En lloc de pa wasa pots utilitzar segó d'avena integral, flocs suaus d'avena, pa integral, etc. el que tinguis.
- Pots fer aquesta mateixa recepta sense el formatge.
- Pots fer aquesta mateixa recepta amb carabassó o altres vegetals i verdures.
Espero que us agradi i que la feu.
Que tingueu una feliç tarda!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada