Bastonets d'albergínia amb formatge proteic al forn

Comencem amb les receptes amb albergínia.





Bastonets d'albergínia amb formatge proteic al forn.


Ingredients:

  • 1 albergínia
  • 4 torrades de pa wasa
  • formatge proteic
  • 1 ou
  • sal rosa de l'Himàlaia
  • pebre (opcional)



Procediment:

  1. Rentem l'albergínia i la tallem en bastonets.
  2. La salpebrem i la deixem reposar 15 min.
  3. Passats els 15 min escalfem el forn a 180 graus.
  4. Piquem el pa wasa fins a obtenir una farina d'avena.
  5. Piquem el formatge proteic.
  6. Barregem el pa amb el formatge en un plat.
  7. En un altre plat batem l'ou.
  8. Preparem un paper d'enfornar sobre la reixeta del forn.
  9. Procedim a passar per ou i després per la barreja de pa i formatge els bastonets d'albergínia i els col·loquem sobre el paper.
  10. Posem al forn a 180 graus durant 10-15 min.
  11. Llest! Ja tenim els nostres bastonets d'albergínia amb formatge proteic al forn.




Aclariments / Substitucions:

  • En lloc de pa wasa pots utilitzar segó d'avena integral, flocs suaus d'avena, pa integral, etc. el que tinguis.
  • Pots fer aquesta mateixa recepta sense el formatge.
  • Pots fer aquesta mateixa recepta amb carabassó o altres vegetals i verdures.




Espero que us agradi i que la feu.

Que tingueu una feliç tarda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada