Burgers d'albergínia, cigrons i col





Ingredients:

  • 1 albergínia
  • 3 torrades de pa wasa
  • 200gr de cigrons cuits
  • 1/2 ceba
  • 20gr de col
  • 2 alls
  • julivert
  • cúrcuma
  • sal rosa de l'Himàlaia



Procés:

  1. Rentem l'albergínia, li fem uns talls i la portem a rostir al forn durant 20min a 200 graus.
  2. Quan tinguem rostida l'albergínia la deixem refredar.
  3. Seguidament posem en un recipient per triturar l'albergínia, la ceba, els alls, els cigrons i la col.
  4. Triturem tot bé amb la batedora de mà.
  5. Assaonem al gust amb sal rosa, julivert i cúrcuma.
  6. Ara piquem el pa wasa fins a obtenir una farina de sègol.
  7. Barregem el pa amb la barreja de les nostres burgers integrant bé.
  8. Deixem reposar a la nevera perquè la massa agafi cos.
  9. Finalment donem forma a les nostres burgers i les cuinem en una paella antiadherent amb cura que són delicades i es trenquen.
  10. Llest! Ja tenim les nostres burgers d'albergínia, cigrons i col.




Aclariments / Substitucions:

  • En lloc de pa wasa pots utilitzar segó de civada integral, flocs suaus de civada, pa integral o el que tinguis.
  • Pots fer aquesta mateixa recepta sense la col o afegint altres verdures, amb pebrot vermell és molt top.
  • Pots cuinar aquesta mateixa recepta al forn.




Espero que us agradi molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada