Ingredients:
- 1 albergínia
- 3 torrades de pa wasa
- 200gr de cigrons cuits
- 1/2 ceba
- 20gr de col
- 2 alls
- julivert
- cúrcuma
- sal rosa de l'Himàlaia
Procés:
- Rentem l'albergínia, li fem uns talls i la portem a rostir al forn durant 20min a 200 graus.
- Quan tinguem rostida l'albergínia la deixem refredar.
- Seguidament posem en un recipient per triturar l'albergínia, la ceba, els alls, els cigrons i la col.
- Triturem tot bé amb la batedora de mà.
- Assaonem al gust amb sal rosa, julivert i cúrcuma.
- Ara piquem el pa wasa fins a obtenir una farina de sègol.
- Barregem el pa amb la barreja de les nostres burgers integrant bé.
- Deixem reposar a la nevera perquè la massa agafi cos.
- Finalment donem forma a les nostres burgers i les cuinem en una paella antiadherent amb cura que són delicades i es trenquen.
- Llest! Ja tenim les nostres burgers d'albergínia, cigrons i col.
Aclariments / Substitucions:
- En lloc de pa wasa pots utilitzar segó de civada integral, flocs suaus de civada, pa integral o el que tinguis.
- Pots fer aquesta mateixa recepta sense la col o afegint altres verdures, amb pebrot vermell és molt top.
- Pots cuinar aquesta mateixa recepta al forn.
Espero que us agradi molt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada