Biscuit d'avena integral amb canyella




(Per a 1 persona)

Els ingredients que necessites per aquesta recepta són:

  • 40gr de Farina d'avena integral
  • 120gr / 4 clares
  • Canyella en pols
  • Topping (opcional)
  • Mantega d'ametlles 100% natural


Procediment:

  1. Preescalfem el forn a 200Cº.
  2. Muntem les clares a punt de neu.
  3. Barregem la canyella amb la farina.
  4. Afegim a poc a poc la farina d'avena tamitzant-la.
  5. La integrem amb moviments envoltants perquè no se'ns baixin les clares.
  6. Col·loquem en un motlle de silicona petit perquè ens quedi alt el pa de pessic.
  7. Posem al forn 35min a 180Cº.
  8. Deixem refredar i decorem amb mantega d'ametlles.
  9. Llest! Ja tenim el nostre pa de pessic d'avena integral amb canyella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada