Llenties amb albergínia (vegetarianes)

Amb el fresquibiri que fa no em podia venir de gust una altra cosa millor.






Llenties amb albergínia (vegetarianes)

Ingredients:

  • 1 albergínia
  • 1/4 de col
  • 2 pastanagues
  • 4 o 5 mongetes verdes
  • 1 porro
  • 180 gr de llenties
  • 2 alls
  • comí en pols
  • pebre vermell de la Vera
  • sal rosa de l'Himàlaia
  • orenga
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 litre i mig d'aigua o brou de verdures



Procés:

  1. Rentem bé les verdures, les tallem i les portem a l'olla.
  2. Una culleradeta d'oli i les coem una miqueta.
  3. Quan es comencin a marcar afegim els alls.
  4. Seguidament assaonem al gust amb sal rosa, comí, pebre roig i orenga.
  5. Afegim les llenties i cobrim amb aigua.
  6. Quan arrenqui el bull tapem i deixem cuinar a foc mitjà durant 45 minuts.
  7. Passat el temps apaguem el foc i deixem reposar.
  8. Ja tenim les nostres llenties amb albergínia.



Aclariments / Substitucions:

  • Pots fer aquesta mateixa recepta afegint altres verdures.
  • Si et demanen més aigua afegeix, després només has de cuinar fins que quedin amb la textura que desitja.
  • Pots fer-les en olla exprés.



Que acabeu de passar un feliç divendres i un millor cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada